plugin Modern events calendar

Datum aanpassing 7 december 2021 

hulp bij plugin modern events calendar

Wij hebben onlangs de plugin Modern Events Calendar voor een klant aangeschaft. Deze klant had al een gratis versie op de website draaien, ooit eens door een vrijwilliger geplaatst. Waarschijnlijk uitgezocht op basis van het aantal downloads. Op dit moment heeft MEC: 100.000 downloads met een rating van 4,5 sterren van 520 beoordelaars. De overige calendar plugins hebben een download van onder de 100.000. Behalve the Events calendar deze zit er inmiddels ver over heen met zijn 800.000 downloads.

De support die je van de makers van Modern Events Calendar krijgt, vinden wij onder de maat. De plugin zelf is op zich redelijk maar verwacht niet te veel flexibiliteit van deze agenda.

Mocht je vastlopen met deze plugin en niet verder komen met de reguliere support op een WordPress forum met plugins van derden. Of kun je geen wijs worden uit de documentatie van Modern Events Calendar of net zoals wij niet verder komen met de support als je een betaalde versie hebt. Mail ons je Modern Events Calendar plugin vraag, misschien kunnen wij je verder helpen.

INSTALLATIE MODERn EVENTS CALENDAR VAN GRATIS NAAR BETAALD

Als je de gratis hebt uitgeprobeerd en wil overstappen op de betaalde versie, dan wil je de gegevens waarschijnlijk wel behouden. Daarom moet je het volgende uitvoeren:
  1. plugin ME calendar
  2. disable
  3. remove MEC data on plugin uninstall

Deïnstalleer de Light versie van ME calendar:
    1.    Zoek de ME calendar in je plugin lijst
    2.   Klik op de deactiveer link, onder de plugin titel
    4.   Klik op de verwijderlink dat dan verschijnt
    5.    Klik op ja, verwijder deze plugin