Daarom kiezen voor wordpress thema “Generate press”

thema stress? WElk wordpress thema moet je nemen

Je website kun je het beste zo licht mogelijk houden. Hoe minder plugins en thema’s hoe beter. Daarnaast is het ook van belang welke plugins of thema je kiest. Gratis Thema’s kunnen bijvoorbeeld vol zitten met (onnodige) codes. Wat weer enorm vertragend werkt en daardoor niet zoekmachine vriendelijk is.

Wil je echt je website zo schoon en licht mogelijk hebben, dat moet je hem custom (laten) bouwen. Zo’n website zonder hulp van bouwstenen, is eigenlijk het wiel opnieuw uitvinden. De kosten zijn niet alleen veel hoger, uitbreidingen kunnen zwaar tegenvallen. Niet te spreken van de extra kosten.

Wij kunnen ook website custom maken, maar om het prijstechnisch aantrekkelijk te houden, maken wij vaak gebruik van lichtgewicht WordPress thema GeneratePress. Dit thema is enorm snel en is daarom perfect om gevonden te worden in Google.

wat kun je met generatepress

Het thema van GeneratePress is zeer flexibel en bevat voldoende design opties. GeneratePress richt zich op snelheid, stabiliteit en toegankelijkheid. En wil je je favoriete plugin of paginabuilder (Elementor of Beaver Builder bijvoorbeeld) gebruiken? Dat is geen probleem, GeneratePress is gebouwd volgens de hoogste coderingsnormen om ervoor te zorgen dat het goed samenwerkt met de meeste goed beoordeelde plugins.

Met de GenerateBlocks plugin kun je elk aspect van jouw WordPress website visueel bouwen zonder dat je een regel code hoeft aan te raken.

Generatepress hoef je niet aan te schaffen

Wij hebben een premium pakket met een levenslang abonnement dat toegang geeft tot de GeneratePress plugin-updates en premium ondersteuning.

Voor een levenslang abonnement betaal je normaliter $ 59 per jaar (2021). Als je een website door ons laten bouwen, dan is dit bedrag eenmalig inbegrepen. En daarna lift je gratis mee op ons abonnement.